Checklista Daikin Wifi-styrning

För en problemfri anslutning bör du checka följande:

• Smartphone eller surfplatta (OS med stöd: Android 2.3.3 eller senare; iOS 5.0 eller senare).
  • Internetuppkoppling och kommunikationsenhet (modem/router eller motsvarande enhet).
  • Åtkomstpunkt för trådlös WLAN (2.4 GHz).
  • [Daikin online controller] (utan kostnad)

Installationsmetod för Daikin Online Controller

För Android-telefoner

1. Öppna Google Play.
  2. Sök efter Daikin Inline Controller.
  3. Välj den blå appen, hämta och installera.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.

För Iphone

1. Öppna App Store.
  2. Sök efter Daikin Online Controller.
  3. Välj den blå appen, hämta och installera.
  4. Följ anvisningarna på skärmen.
  • Kontrollera att din Smartphone och enheten är anslutna till samma nätverk 2.4 GHz (ej 5 GHz).
  • Om enheten inte lyckas ansluta kan det bero på att för många enheter är anslutna till samma trådlösa nätverk. Prova att stänga av några andra mobila enheter som är anslutna till routern. Routers har varierande kapacitet för antal anslutna enheter.