Betalningssätt

Vi erbjuder våra kunder flera enkla och säkra betalningssätt. Här nedan finner du information om hur det fungerar och vilka villkor som gäller.

Delbetalning med Klarna Konto
Väljer du delbetalning som betalningssätt så visas månadskostnaden för din kundvagn.

Du kan välja mellan:

• 3 mån (0% ränta) (Avi.-avgifter om 29 kr och en uppl.-avgift om 95 kr tillkommer.)

• 6 mån (0% ränta) (Avi.-avgifter om 29 kr och en uppl.-avgift om 195 kr tillkommer.)

12 mån (0% ränta) (Avi.-avgifter om 29 kr och en uppläggningsavgift om 295 kr tillkommer.)

24 mån (9,95% ränta) (Avi.-avgifter om 29 kr och en uppl.-avgift om 295 kr tillkommer.)

Du kan läsa mer här om Klarna Konto

Du kan här läsa Klarna Kontos allmänna villkor

Fakturabetalning

Vid betalning med Klarna faktura
Du får en faktura per mail och post när produkten levererats från Luftmiljöbutikens lager. Fakturan förfaller till betalning inom 14 dagar från att den skickats. Vid betalning med faktura tillkommer en fakturaavgift på 49 kronor. Du kan läsa mer här om Klarna Faktura

För köp med delbetalning eller faktura behöver du:

• Personnummer (alt. företagets organisationsnummer) anges vid
  beställning.

• Som privatperson är du folkbokförd i Sverige.

• Du har inga tidigare betalningsanmärkningar.

• Din leveransadress för varorna är samma adress som den
  folkbokförda adressen(alt. företagets juridiska registrerade adress)
  eller att varorna vid samtidigt köp av installation levereras till vår
  installatör.

I det fall Kunden är i dröjsmål med betalningen utgår påminnelseavgift enligt lag med för närvarande 60 kr. Betalar inte kunden i rätt tid har Klarna rätt att erhålla dröjsmålsränta 25,5% samt Luftmiljöbutiken har rätt i tillämpliga fall att hålla inne leverans eller del därav. Du kan läsa mer om fakturering eller se om din betalning registrerats på hemsidan: Klarna.com

Kortbetalning

Luftmiljöbutiken erbjuder sina kunder vid köp, enkel och garanterat säker kortbetalning med VISA och MasterCard.

Betalningssäkerhet
Luftmiljöbutiken garanterar att de betalningsalternativ som erbjuds på
luftmiljobutiken.se är säkra. Luftmiljöbutiken erbjuder en säker kortbetalning med VISA och MasterCard i samarbete med DIBS Payment Services, Nordens ledande leverantör av betaltjänster via Internet, som är certifierade enligt kortindustrins nya skärpta säkerhetskrav PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard). Vid betalning med kort skickas Kunden vidare till en
säker sida med SSL-certifikat hos DIBS Payment Services där Kunden tryggt kan fylla i sina kortuppgifter och genomföra betalningen. Luftmiljöbutiken hanterar aldrig Kundens kortuppgifter.

Säkerhet och sekretess
All hantering av Kundens uppgifter sker krypterat med högsta säkerhetsnivå, med hjälp av ett Extended Validation SSL-certifikat (SSL-certifikat med utökad validering) utfärdat av VeriSign.
I samband med Kundens registrering och beställning godkänner Kunden att Luftmiljöbutiken lagrar och använder Kundens uppgifter för att fullfölja sina åtaganden gentemot Kunden. Luftmiljöbutiken dokumenterar även viss kommunikation som Luftmiljöbutiken har med Kunden via telefon eller e-post, för att kunna tillhandahålla den service som Kunden förväntar sig av Luftmiljöbutiken.  Luftmiljöbutiken kommer inte att lämna ut Kundens personuppgifter
till tredje part. Enligt Personuppgiftslagen (PUL) har Kunden rätt att få den information som företaget har registrerat. Om informationen är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan Kunden begära att informationen ska rättas eller tas bort.

Förskottsbetalning
Väljer du att förskottsbetala så skickas de beställda varorna så snart betalningen är registrad på vårt konto, vanligtvis inom 3-4 bankdagar. Obs! Glöm ej att ange ditt namn och ordernummer vid betalning.

Betalning sker till vårt PlusGiro 831 81 57-8

Betalning från utlandet görs till:

IBAN:  SE02 9500 0099 6026 8318 1578

BIC-kod (SWIFT-adress):  NDEASESS