Varför syns inte adaptern i listan tillgängliga WiFi-enheter?

När du försöker göra en direktanslutning till adaptern ([AP]-läge), är adaptern inte synlig i det tillgängliga Wi-Fi-nätverket i telefonens/handdatorns lista.

Försök med följande:

• Följ anvisningarna i applikationens installationshandbok1.
  • Kontrollera att din smartphone är tillräckligt nära WLan-adaptern (<2 m). Wlan-adapterns räckvidd kan minska pga störning från WiFi enheter som ligger på samma WiFi-kanal.
  • Växla till [RUN]-läget och återgå till [AP]-läget genom att trycka på [MODE]-knappen. På så sätt kan adaptern växla till en annan kanal (1-11), upprepa vid behov.

1 Installationsguiden (”Lägg till adapter") kan nås via huvudmenyn.

Har du fler frågor? Skicka en förfrågan

2 Kommentarer

• 0
    Avatar
    Fredrik Linnander

Inget fungerade tills jag insåg att när jag anslöt till AC:ns accesspunkt wifi så var jag tvungen i Android att godkänna att jag verkligen ville ansluta till AP:n (en varning från Android dök upp om att nätverket jag anslöt till inte hade nätverksaccess till Internet). Om jag inte aktivt bekräftade att jag ville ansluta ändå så fungerade inte Appen korrekt.

• 0
    Avatar
    Felix

Anslutningsprocessen måste slutföras enligt instruktionerna i appen. androidens varning är korrekt men helt irrelevant. Wifi-modulen har ingen internet-anslutning, den ska paras ihop med din router som ska ha internetanslutning. Om du följer instruktionerna i appen så kommer allt att fungera. Fungerar det inte så ligger i 99% av fallen felet hos din router eller din smartphones wifi-inställningar, se vår check-lista.